Copyright © ツ♡ Cik Gadis Biasa ツ♡
thank you ALLAH :))
Dengan NAMA ALLAH :)
heheheh :)
rasanya dah lama jihah tak update blog ..
dah berhabuk ,, bersawang dah blog ..
ishhhh .. ishhhh .. teruk betul la jihah ni .. :/
ehhhhh ..
chill laa :)
jihah nak minta maaf .
bukan sengaja ,,
tapi sejak bermulanya januari 2013 ,,
jihah agak busy sikit ,,
nak espiyemmmm kata kan :)
cehhhh ,, ayat nak gempak jee .. 
seriously ,, banyak sangat aktiviti tahun ni ,,
tahun ni memang tak nak apa apa jawatan ..
sebab jihah takut tak laksanakannya dengan baik ,,
just jawatan kecikk je tahun ni :) 
Alhamdulillah :)
hahahaha ..
kay . actually .
bukan tu jihah nak story ..
jihah just nak tolong seorang hamba ALLAH 
yang memerlukan sedikit dana dalam menjayakan 
program Mukhayyam Arabi ( perkapungan bahasa arab ) 
untuk membantu pelajar-pelajar kursus arab 
memantapkan lagi bahasa arab mereka :)
BANK ISLAM :
: 14041020600904 
hehehehe ..
jihah ni tak reti nak explain sangat :)
ni pun brother adli jihah yang tolong bagi tahu kat jihah :)
bagi anda yang ingin menghulurkan sedikit dana kepada mereka ,,
anda boleh tanya sendiri kepada mereka :)
ni twitter mereka :)
https://twitter.com/ainilizyan
https://twitter.com/Mayorburger
https://twitter.com/FatinR
mereka out of dana :)
apa salahnya kita saling bantu membantu right ? :)
tak guna harta banyak kalau kita kedekut untuk bersedekah .. :)
tak kisah berapa banyak anda bagi ,, yang penting ikhlas :)
jihah harap ada yang sudi membantu ,,
dan share kat parents ,, abang , kakak , adik , 
kawan ,, pak cik , makcik anda :)
ni program islamik ,, 
hanya ALLAH yang dapat membalas ..
mungkin bukan kat dunia ,, tapi kat akhirat :)
percayalah :)



syukran jazilan :)




Older Post . Newer Post


// ~~~~~~~ :)